HBO GO jelszó megváltoztatását javasolja, de miért?
Valójában nem arra írja, hogy több helyen használod azt a jelszót. Nekem 105 helyen ugyanaz a jelszavam mégsem problémázik. Az arra vonatkozik, hogy közzétették (Akár illegális oldalakon) az email és jelszó párosodat, vagy esetleg feltörték a fiókodat és azt árulják. (Igen, van ilyen.)
De ez csak akkor igaz, ha tényleg a Chrome írja ki. Ha a HBO GO, akkor lehet, hogy csak azért dobja fel, hogy időközönként megváltoztasd a jelszavadat. (Biztonsági okokból.)
Persze lehetnek a #1, 2-es válaszban írt okok is, de én még nem találkoztam ilyesmivel.
Sok helyen használod ezt a jelszót? Más oldalakon, ahol ugyanez a jelszavad ugyanúgy írja?
Akkor most ez a probléma az összes felhasználójukat érinti?
Itt meg tudod nézni, hogy kiszivárgott-e már az emaileddel kapcsolatos fiók info valahol
Köszönöm a segítségeket, megváltoztattam a jelszót.
(Az HBO egyébként továbbra is jelez olyan hibaüzenetet, hogy "customer response success, but anonymous instead of logged in", de a chrome értesítése elmúlt.)
#1 #2-esnek igaza van! Bizonyos jelszavakra alapból kiakad. Nekem 5 különböző e-mailen 20 különböző oldalon ugyanaz a jelszavam és visít. Nem az e-mail címedet törték fel, hanem a Chrome-nak nem tetszik a jelszavad.
#6-os az az oldal kamu. Hozz létre egy fiókot, ad meg neki jelszónak hogy Password2020 azonal azt fogja írni hogy meg vagy hekkelve pedig csak akkor hoztad létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!