T-online dsl internet, valamint e-mail jelszó megváltoztatása?
Régebben az interneten saját magam váltottam jelszót, azonban a szolgáltatóm oldala tájékoztat, hogy "..jelenleg nem tud belépni online ügyfélszolgálatunkra!". Hívtam az e-témában hiányos 1412-t és a hangos menü megkerülésével sikerült kompetens ügyintézővel beszélni. Első kérése az volt, hogy mondjam be az ötjegyű biztonsági számom három utolsó számjegyét - úgy, hogy "a beszélgetést rögzítjük"... Utána kéri az új jelszavakat - a régit nem!!! - mire változtassa, ami szintén a beszélgetéssel rögzítésre kerül!!! Milyen adatvédelem ez?!!! (a freemail-éknél veszett már el fiókom, mert még a rendszergazdi se fér hozzá a beállított jelszavamhoz!)
Mindig megjegyezhetetlen, bonyolult jelszavakat állítok be. Ahhoz ragaszkodok, hogy a rendszer kérje a régi jelszavam is, ne csak úgy kedvemre változtatgassak!
Mégis tudja valaki, hogy milyen web felületen tudom továbbra is megváltoztatni ezt a két jelszavamat anélkül, hogy egy egyszerű ötjegyű szám bemondásával mindent láthatóvá tennék?
paranoid!?
beszélgetés rögzítésre kerül, mert ez kötelező.
ők nem nyúlhatnak, nézhetnek bele a fiókodba, csak a kérésedre, vagy hatósági felszólításra.
a freemail-nél csak leráztak, mert szimplán adhatott volna új jelszót is.
ja'h és csak hogy tud!
a szolgáltató, a jelszavad nélkül is könnyedén beletudna nézni a szerveren tárolt, átmenő dolgokba.
Ha zavar, csinálj saját szervert, saját titkosított átjáron kommunikálj vele, és akkor nem fogják látni mit is ténykedsz.
Ha nem tudsz használható, az eredeti kérdésemre vonatkozó választ, akkor minek írsz?
A "tud" felszólító módban két "d", így: "tudd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!