Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valami memz.exe-ből egy csomó...

Valami memz.exe-ből egy csomó fut a task managerbe, az egér elkezdett rezegni, illetve most kékhalált kapott. Hogyan törúljem le?

Figyelt kérdés
Win xp-t használok, természetesen a tűzfal meg se nyekkent.
2021. febr. 27. 19:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Most amikor próbáltam bekapcsolni, valami zene jött be.
2021. febr. 27. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez egy szívós trójai. Újratelepítés segít(het).
2021. febr. 27. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen egered van, hogy rezeg? Vagy a szoftveres "egér" rezeg?
2021. febr. 27. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
XP-t amúgy nem kötünk netre 7 éve, csak teljesen offline lehet használni retrózásra.
2021. febr. 27. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Amit a képernyőn látok egeret, az rezgett. És hogyan szedjem le? Ha berakom a telepítő CD-t, és recovery-be rakom, akkor flopit kér. És ez tönkre tudja teljesen tenni a gépet, hogy be se kapcsoljon?
2021. febr. 27. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak rendszerinduláskor lefutó - CD-re, DVD-re/USB meghajtóa rakható - kártevőkeresők:

[link]

azokkal átellenőrizve a gépet leirthatod.

"És ez tönkre tudja teljesen tenni a gépet, hogy be se kapcsoljon?"

Eléggé kétséges. ;/

2021. febr. 27. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam: egy vírtuális gépbe frissen telepített Windows XP SP3-at (amihez felraktam böngészőnek a Firefox 52.9.0 esr-t: [link] ) "megfertőztem" (már maga a Firefox nem engedte letölteni a kártevőt!) a MeMz 4.0-val (szabadon elérhető), majd ráengedtem a Kaspersky Rescue Disk 18-at:

[link]

szépen megtalálta és kiirtotta:

[link]

2021. febr. 27. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!