Mi ez a csomó fura bejelentkezés a facebook-omba?
Se Windows 8-am, se Safari webböngészőm sincs, de megnéztem, és mindegyik bejelentkezés az én IP-címemről van.
Van erre valami magyarázat? Milyen alkalmazás, micsoda generál(hat)ja ezeket? Már jónéhányból kiléptem, volt egy december 17. 10:56-kor is, elgondolkoztam, hogy mit csinálhattam akkor, barátnőm egyébként pont akkor küldött egy videót. (Nem vírus, facebook-on kellett azt is megnyitni, teljesen ártalmatlan videó.) Arra nem emlékszem pontosan, hogy valami kisalkalmazásba vajon beléptem-e, vagy valami appot használhattam-e a telefonomon. Mindenesetre a print screen elkészeítése után most az összes ilyenből kijelentkeztem, figyelni fogom, hogy mikor jelennek megint ezek a fura bejelentkezések.
Szia, köszi:)
Közben rájöttem, a Paladins nevű játék a facebook-ommal van összekötve, és valószínűleg annak a bejelentkeztetője használ egy emulált win8-as Safarit.
De amúgy nagyon ritkán játszom vele, nem nagyon izgat, csak egy ismerősöm belerángatott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!