Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért adnak meg itt sokan...

Miért adnak meg itt sokan youtube linkeket? A coviddal kapcsolatban is osztogatnak sok hozzászólásban, ti ezekre rá szoktatok kattintani?

Figyelt kérdés
Nekem az ilyen itt megadott linkekkel mindig fenntartásaim vannak, mivel nem értek hozzá hogy lehet vírust vagy kémet összeszedni. Én nem merek ezekre kattintani, soha nem szoktam. Melyikre biztonságos? Az összes youtube link biztonságos?
2021. febr. 27. 05:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert messze az a legnagyobb video-megosztó oldal és igen, elég biztonságos.
2021. febr. 27. 05:51
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Az is te vagy aki már otthon ül egy éve a négy fal között, és reméli hogy ez így is marad évtizedekig.
2021. febr. 27. 06:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Használj friss chrome-ot, firefox-ot, edge-et vagy opertát, plusz ezt a reklámblokkoló kiegészítőt:

[link]

Ezzel teljes biztonságban leszel.

Néha nem árt egy malwarebytes-ot is lefuttatni.

[link]

Nameg nem árt, ha támogatott rendszer van a gépeden (Windows 8 vagy újabb, vagy Linux (pl mint, ubuntu, stb..))

A google oldalai amúgy biztonságosak, így a YT is.

2021. febr. 27. 06:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz nem kattintasz rá. Én hiába tudom, hogy biztonságos, mivel nem érdekel a téma nem kattintok rá.
2021. febr. 27. 06:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos win 7 van ezen a gépen most, régi gép, nincs rajta se adblock se semmi mert minden belassítja.

De lehet egyszer megnyitom az ezerötszázszor látott linket, amit mindig küldözgetnek, bár megmondom őszintén jobban örülnék ha ehelyett az illető venné a fáradtságot és leírná szóban röviden. Olyanra se akarok kattintani ami alapján később konteós oldalak jelennek meg az ajánlókban, jó lenne tudni kattintás előtt kb mi az.

2-es: Ki? Én biztos nem.

2021. febr. 27. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!