Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kékhalált kapott a laptopom...

Kékhalált kapott a laptopom mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt történt először pubg-val játszottunk 2 órát kiléptem és kékhalált kapott a gép és tegnap is megtörtént ugyan így eddig soha nem volt ilyen.

A leállítási kód: DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS

Hiba jelenség: navagio_sys

Furcsa hogy folyton pubg után kapott kékhalált. Valaki tud erre megoldást? Windows 10 home-t használok.

esetleg ha ezek fontosak lennének:

cpu: i7-9750H

gpu: 1660ti

ram: 8gb

ssd: 512gb

monitor: 120hz

2021. febr. 9. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a PUBG hibaja, sz*r az anticheat engine. Van ra mindenfele vajakolas, pl egy teljes uninstall / reinstall vagy ha steam-es, akkor 'verify', de igazabol a nyomorult fejlesztonek kellene kijavitani.
2021. febr. 9. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt a PUBG Anticheat csinálja, nem elég, hogy fosul van megírva, még állandóan fut is a háttérben.

"Goto C:/Program Data/Common Files/PUBG and run "unistall.exe"

After the black window has closed (cmd), restart the computer, when you restart it returns to the same folder and delete the driver (navagio.sys). When you open the game, an alert will appear asking for disk access, press no and the game will open without that annoying driver

The last step of denying access to the disc you will have to do every time you open the game

There is a little more info here:

- [link]

- [link] "

Szósz: [link]

2021. febr. 9. 08:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Uuu nagyon szépen köszönöm nagyon megijedtem hogy a laptoppal valami baj van.

Hülye kérdés de ez kárt okozhat a gépben ha minden játék után kékhalál lesz?

Steamon van meg.

2021. febr. 9. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Komoly "kárt" nem okoz, de azért nem egy kellemes jelenség.

Ha mondjuk valami háttérben futó folyamat éppen ír a lemezre, ott komoly adatvesztés lehet.

2021. febr. 9. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha játszok általában nem szokott semmi futni a háttérben. Megpróbáltam steamon a Verify-t majd kdierül hogy most jó e lesz ha nem akkor újra telepítem.
2021. febr. 9. 10:42
 6/6 anonim válasza:

Nálam is ugyanezt csinálja, sajnos sem a verify, sem az újratelepítés, sem a Windows újratelepítés nem oldotta meg. Ma is jött egy 3GB update a PUBG-hez, de utána is előfordult a kékhalál már!

Írtam a support-nak korábban, kértek memory.dmp fájlt, amikor crash van mindig küldöm nekik a frisset. :)

De mindig játék bezárása után navagio.sys-el kapcsolatos folyamatok omlanak össze.

Kérlek te is írj nekik és küld el a memory.dmp a C:\Windows mappából, hátha javítják hamarabb, ha sok egyforma hibabejelentésük lesz!

2021. febr. 9. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!