Melyiket válasszam? NOD32 vagy az Avast ' Antivirus Home Edition?
Én is a NOD-ot ajánlom. Vegyétek észre, hogy amikor próbaképp lefuttattok vmi más keresőt és azt hiszitek hogy megtalált x virust, akkor cookie-kat, meg más veszélytelen baromságot vesznek azok virusnak. Inkább spyware-nek mondanám őket, bár még annak se nagyon illik be némelyik.
A virus bulletin egy független teszt. És 100%-al a legtöbb platformon eddig a NOD32 ment át. Ezek a tények.
Ubuntu! Teljesen ingyenes, nem fertőzhető, nincs rá vírus. A 10. jelenlegi verziótól kezdve olyan könnyű használni, mint a win-t.
A Wubi pedig egy olyan verzió, ami winfos alatt futtatható alkalmazásként, nem kell formatálni előtte. Ha nem tetszik, egy mozdulattal törölhető! :)
Nem kell semmilyen infós előismeret, és pont ugyanazt tudja, csak még jobban és többet. :)
Évek óta benne a vagyok a számtech iparban - most már mint számtech üzletvezető. A NOD32 ideje leáldozott 1-2 éve. AVAST mérföldekkel jobb most már. De a legjobb - kizárólag csak erős hardwar-rel rendelkező gépeknek a Norton Internet Security - persze ezt kikezd minden crack-el is a gépen XD.
De akinek a biztonság mindenek felett annak a Norton. Amúgy ezek közül az AVAST.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:57
Milyen tesztek támasztják ezt alá? A proaktívakat hagyjuk, mert tudvalevő, hogy a proaktív védelme gyenge. Jó, tény, hogy ez hiányosság, de javítják. :)
A többi teszten, főleg az elmúlt kb. 1 évben, csak jól szerepelni láttam. Még ha a mezőnytől elmaradva is, de olyankor az azt jelentette, hogy az egész mezőny erős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!