Szerintem az avast-ot...nekem volt Esetem jó volt de nem tudom teljesen törölni a gépről és bosszantó hogy kiirja mindig hogy lehetséges hogy a számgép veszélynek van kitéve...blablabla ha valaki tudja hogy tom véglegesen törölni az lécci segítsen:)Köszi
2010. aug. 18. 20:43
12/42 anonim válasza:
Am nekem Avg m van:)az eddig jóó:)
2010. aug. 18. 20:44
13/42 anonim válasza:
Csakis Avast home edition.
Semmiképpen ne AVG, melóhelyen akkor se riasztott ha trójai volt:(((
2010. aug. 18. 23:32
14/42 anonim válasza:
Én most Nod32 Antivirus 4-et használok, és az a vélemyényem, hogy sokkal jobb, mint az Avast...Az Avast egy csomó téves riasztást is adott mikor feltettem a gépre (kb. 1 hónapig volt fenn) és miután visszatettem a NOD32-t 12 trójait és 4 férget talált!! Nem véletlen, hogy az Avast Home edition ingyenes, ha olyan jó lenne biztos, hogy fizetős lenne az is és nem csak a Prof.Edition...Amellett pedig a Nod32 feleannyira lassítja a gépet (Feladatkezelőben meg lehet nézni)..Volt egy válaszoló aki azt írta, hogy a Nod mindig azt írta, h a számítógép veszélynek van kitéve...nos ilyennel én is találkoztam, de azért mert frissíteni kéne a Nodot..és akkor meg biztos kevesebb vírus enged be...amúgy meg egyik vírusirtó sem tökéletes, mivelhogy a vírusok készítői mindig egy lépéssel előrébb vannak...én egyértelműen a NOD32-re szavazok!
2010. aug. 19. 12:52
15/42 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok: néhol kimaradt néhány betű, emiatt elnézést kérek :) siettem :)
2010. aug. 19. 12:54
16/42 anonim válasza:
Nod32 van, volt és lesz!
Előttem szoló jól mondta!
2010. aug. 19. 13:49
17/42 anonim válasza:
Hát én NOD 32 után VIPRE Premium AntiVirus-sal 16 vírust találtam.Gondoltam kipróbálom az NOD-t, örömmel használtam míg egynap egyszercsak drasztikusan lelassult a gépem.Nem tudtam mi volt, hát csináltam egy vizsgálatot a VIPRE Rescue-val, és 16 vírust talált utána(!).Szóval ennyit ér az NOD...ha fizetős akkor vagy Kaspesky vagy VIPRE Premium AntiVirus.
2010. aug. 19. 14:31
18/42 anonim válasza:
Avasti home edition nekem 100 %-ig bevált, semmi baja a gépemnek, rendesen szűr stb.
Viszont a drága NOD barátunk csak addig működött nekem jól, amig le nem járt a próba hónap (vagy 3 hónap) és akarták hogy pénzesre fizessek elő. Drasztikusan lelassult a gépem, abban az időben már a gépet se kapcsoltam be hetekig, mert egyszerűen nem működött semmi. Egy nap bedurrant az agyam, letöröltem az egész vírusírtót úgy ahogy volt, abban a pillanatban semmi baja nem volt tovább a gépemnek. Utána javasolták nekem az Avastit, majdnem egy éve használom minden probléma nélkül.
2010. aug. 19. 17:17
19/42 anonim válasza:
Avast! egyértelműen. A NOD minden egyes felesleges dolog miatt visít, mint a szopós malac. Ráadásul egyszerűbb:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!