Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mekkora az esély arra, hogy...

Mekkora az esély arra, hogy megfertőztem a telefonomat vírussal?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam letölteni egy mod apk fájlt a netről, miután beregisztráltam egy kalóz oldalra. A telefonom figyelmeztetett, hogy nem biztonságos a hely, ahonnét letöltök, de mégis leszedtem az alkalmazást. Kinyitva nem láttam benne problémát (olyan volt, ami végtelen számú játékbeli fizetőeszközt ad), nem kért külön hozzáférést semmihez, nem is ért el semmi olyasmit, amit nem szabadott volna. Végül megbántam, hogy megpróbáltam ezt az egészet és letöröltem, ami simán megtörtént. Egyelőre lefuttattam egy csomó víruskeresést, de a telefonom semmit nem talált. Nagyon apró ingadozások vannak a tárhelyben (egyszer azt írja a telefon, 52,05 GB, pár perc múlva 52,02, aztán fordítva), más elváltozást nem látok, az alkalmazások is zavartalanul működnek. Érdemes lenne még valamit csinálnom? Érnek egyáltalán valamit a vírusírtók? Lehetséges, hogy később csökken a tárhely, míg most stabil? Jó ötlet lenne megnézetni valahol a telefont (szerviz) vagy túlreagálom az egészet? Kimondhatatlanul nagy idiótának érzem magam :(

2020. dec. 22. 01:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Írd le az app nevét, hátha valaki ismeri, de egyébként nem hiszem, hogy félned kellene
2020. dec. 22. 04:05
 2/3 anonim ***** válasza:
állítsd vissza alaphelyzetbe és no para
2020. dec. 22. 08:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyarizd le, aztan kesz
2020. dec. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!