Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagy esély van rá, hogy...

Nagy esély van rá, hogy megfertőződtem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, sokan feltették előttem ezt a kérdést, már órák óta olvasgatok a témával kapcsolatosan. De nem régiben egy híres meleg szórakozó helyen felelőtlenül cselekedtem. Néhány sráccal együtt voltam, orálisan. Azóta több hét eltelt, viszont hetek óta mandula gyulladásban szenvedek, folyamatos torokfájás kínoz, most jelenleg gyulladascsokkentot szedek, mert két oldali mandula gyulladásom van, és a fuleim is be vannak gyulladva. Kapcsolható ez az AIDS virushoz? A tuneteim nem influenza szeruek, és már 2 hónap eltelt az eset óta, kiütés, hasmenés, súlycsökkénes nincs. El fogok menni szűrésre, de egyenlore nagyon parazok attól, hogy lett valami bajom. Sajnos utólag jöttem rá, hogy mekkora marhaságot csinaltam, és azóta vettem óvszert is, hogyha bármi lenne mindig legyen nálam... Köszönöm, a normális válaszokat. 24/F

2017. jún. 14. 00:35
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Először is örülök,hogy foglalkozol ezzel és elmész szűrésre.Másrészt jobb ötlete senkinek nem lesz,csak a teszt fogja kideríteni,hogy van-e fertőzés.Maga ez a tünet egyáltalán nem egyenlő az AIDS-el,ráadásul egyelőre max HIV fertőzésről beszélhetnénk,maga az AIDS évekkel később alakul ki,ha kialakul.
2017. jún. 14. 06:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Tesztre menj el, anélkül nem lehet semmit mondani biztosra.
2017. jún. 14. 06:52
 3/5 szamo77db ***** válasza:
Kár, hogy nem tudtál parancsolni magadnak! Maszturbálj inkább...
2017. jún. 14. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ezek után biztos is, hogy inkább maszturbálok, mint hogy össze-vissza szexeljek....
2017. jún. 14. 16:37
 5/5 anonim válasza:
Na, mi a helyzet veled?
2017. júl. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!