Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehetséges az alábbi?

Lehetséges az alábbi?

Figyelt kérdés

Szóval: adott egy privát csoport a facebookon.

Benne vagyok én is.

Néha megnézegetem a benne lévő cuccokat.

Azt vettem észre, hogy bizonyos másik tag bejegyzéseinél, időről-időre csak magamat olvasom a "Látta:" című résznél.

Aztán máskor nemcsak magamat látom, hanem esetleg másik két-három tag nevét is.

Aztán megint eltelik egy kis idő, megint ránézek a bejegyzésekre és megint azt mutatja, hogy csak egyedül én láttam.

KÉRDÉS: Ezek szerint bizonyos emberek a csoporton belül beállíthatják a bejegyzéseiket úgy is, hogy mindig láthassák, ki nézegeti rendszeresebben a bejegyzéseiket?

Tehát: esetleg rendszeresen törlik a "Látta:" listát, hogy hadd lássák, ki az, aki aztán újra és újra megjelenik benne?

2020. nov. 25. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet nincs összefüggés, de a csoportoknál van olyan, hogy a bejegyzések rendezési elve. ÉS alapértelmezetten a FB hülyesége miatt az van beállítva, hogy "A legkedveltebb bejegyzések", nem pedig a legfrissebbek ("Új aktivitás") szerint rendezi. Ekkor, legalább is az én tapasztalataim szerint szinte csak a saját posztjaimat dobálja ki felül, majd sokáig görgetve a többi poszt is látható... Nem tudom amúgy ennek mi értelme, de lehet ez is csak egy bug... Állítsd át "Új aktivitás"-ra, és akkor időrendi sorrendben visszafele látod a posztokat, amikhez hozzászóltak stb., azokat normálisan rendezi... Azt meg hogy mit jelez a "Látta" résznél, fogalmam sincs, hogy ezzel van-e összefüggésben, vagy csak bugos, de az biztos, hogy az adminok, vagy moderátorok nem tudnak abba belenyúlni, hogy kik jelenjenek meg a Látta résznél.
2020. nov. 27. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Na, egyes köszönöm a választ, az utolsó mondatban volt benne a lényeg!
2020. nov. 28. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!