Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Le tud nyomozni a barátom ha...

Le tud nyomozni a barátom ha ő telepítette a windowst a gépemre?

Figyelt kérdés
Otthonról hozott pendriveról telepítette a windowst a gépemre ami aktiválódott is, lehet az hogy követ és látja miket csinálok, az üzeneteim stb? És ha igen ezeket hogy vehetem észre?
2020. nov. 20. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ezek felmerülnek, talán ideje másik barát után nézni.
2020. nov. 20. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha felrakott valamit (pl vnc szerver, team viewer, rds, távsegítség stb), akkor láthatja az asztalod, csak nehéz úgy megoldani, hogy te ne gyere rá. Plusz hálózati környezettől is függ, ha pl routerről kapod a netet, azon is forwardolni kéne a bejövő kapcsolatot, és a (jó esetben gyakran változó) publikus ip címed is ismernie kéne, hogy elérjen távolról, vagy belőni egy ddns klienst (router vagy gép), amivel távolról is kiderül az aktuális ip, de az mostanában nem is annyira free dolog.

Szóval a kérdés, miért tenné?

2020. nov. 20. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem kéne félredugni és akkor nem lenne para.
2020. nov. 20. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:

hát nem hiszem teamviewer ilyenekre jó lenne nyilván nem ismerem a az összes remote controlt de team viewernél eltűnik a háttér és fekete lesz ha átveszik a gépet

illetve kell partner id és jelszó bár email accaoun-ot is belehet állítani

azzal elvileg áttudja venni de fekete háttér azért elég árulkodó.

Rpd-hez windows profilod felhasználója és jelszódat is tudnia kell illetve lokális hálózaton kell legyen az ő gépe meg a tiéd is. Vncnél is hasonló képen van mint rpdnél .

Nem tudom miből gondolod ,hogy rat(patkány) van gépeden.

Változtass mindenhol jelszót.

windowsjel + r betű majd ird be %appdata% ezt mappát nézd át hát ha van olyan mappa amit nem ismersz ez egy rejtett mappa általában programok használják ide vannak mentve a profil beállítások pl skype és hasonlok

ha törülsz innen annyira nagy baj nem lehet belőle maksz a beállításaid vesznek el

továbbá %temp% fájlt is megnézheted ide is szoktak rejteni cuccokat

windowsjel + r betű shell:startup itt tudod megnézni hogy windows indításánál milyen fájlok vannak ideális estbe itt nincsenek fájlok

Nekem nem lenne túl gyanús ha windowst hozott usb-ről telepíteni fel valaki illetve ha nem eredeti windows akkor activátornál kikel kapcsolni a windowstüzfalat hogy windowst crackelni lehesen

2020. nov. 20. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
ja persze legfontosabbat kihagytam ha nem egy közismert számítógépes guru és még mellé elég gátlástalan is hozzá ,hogy barátját nyomozgassa akkor szerintem "nem látja amiket csinálsz" de azért amiket az előbb leírtam megnézhetnéd
2020. nov. 20. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!