Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha küldenek egy olyan linket,...

Ha küldenek egy olyan linket, aminek az elején a leírásban található link eleje áll, akkor a link küldője meg tudja nézni az adataimat, mert bejelentkeztem hozzá?

Figyelt kérdés

Szóval, nem magát a linket küldte el, hanem valami google alkalmazással együtt jött a link, és ahhoz hogy én meg tudjam nézni, automatikusan be kellett jelentkeznem. Utólag vettem észre és ez megtörtént. Láthat a másik fél valamit?

" [link]

2020. nov. 20. 04:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ. Lehet, hogy rákeresett valamire a Google-ben, és onnan másolta ki a linket, ez esetben nem feltétlenül.

De ha pl. Google Drive-on keresztül osztanak meg valamit, ahova be kell jelentkezned, akkor látja, hogy ki nézte meg.

2020. nov. 20. 07:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes választ!!! Nagyon remélem, hogy csak a google-n keresztül másolta a linket. És nincs annyi esze, hogy így szerezze meg az adataimat. Egy hirportál volt, amelyben egy cikk volt olvasható.
2020. nov. 20. 19:15
 3/4 anonim válasza:

Ezek általában vírusok vagy spamek.

A küldő ezekben az esetekben tudja megnézni

1. Ért a hackeléshez (adathalászat)

2. Van hozzáférése az email adataidhoz (felhasználónév, jelszó)

3. Van hozzáférése a telefonodhoz

2020. nov. 23. 03:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2020. nov. 23. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!