Vissza tudnám szerezni valahogy a profilomat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy Instagrammon volt egy több mint 4000 követős oldalam. Rajongói oldal volt. Ma rám írt egy oldal, hogy személyes jogok sertese miatt igazolnom kell az oldalamat különben 48 órán belül törlik. Én hülye elhittem és beléptem a linkbe amit küldött. Aztán írtam az oldanak hogy de hát én megjelöltem minden posztomon a képek tulajdonosát. Erre ugyan azt írta, amit előtte, hogy igazoljam az oldalamat. Aztán rá pár percre mikor beléptem az oldalra, kiírta, hogy nem lehet frissíteni, és kidobott az insta. Aztán jött az email, hogy valaki megpróbált belépni, és hogy mit tegyek, ha nem én voltam az. Ott ugye kiadja hogy torolhetem a jelszót. Hát arra rámentem gyorsan, de amikor beírtam a nevem, azt adta ki, hogy nem található a felhasználó. Nem változtatta meg a hacker a nevét az oldalnak, nem is csinált semmit vele, csak kidobott. Valahogy van rá esély,hogy visszaszerezzem, vagy kezdhetem újra?2020. nov. 15. 17:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!