Vezetek nelkul tudom hasznalni a jelszoval levedett WIFI-t? Ha kihuzom, akkor nem tudok internetezni. /Kezdo vagyok/
Figyelt kérdés
Kerdesembol biztos kiderult,hogy nem nagyon ertek hozza.
Tehet,most vedtem le jelszoval a wifis csatlakozasomat az internetre.WPA.
Eddig be volt dugva bal oldalon a laptopomba egy feher szinu vezetek,csak igy tudtam a halozatra csatlakozni.
Ezt a vezeteket,ha kihuzom,akkor is mukodnie kellene vagy nem?Mert ha kihuzom,akkor nem tudok csatlakozni az internetre.Valamit rosszul csinaltam?Windows Vista. Modem: SMC 8014WG. Koszonom a segitseget!
2010. aug. 10. 15:47
1/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy te a megosztott netet vezeték nélkül használhasd, router kell :)
2/4 A kérdező kommentje:
Van routerem.
2010. aug. 10. 16:01
3/4 A kérdező kommentje:
Most vedtem le jelszoval,amikor meg nem volt levedve,akkor tudtam hasznalni,vezetek nelkul is.
2010. aug. 10. 16:05
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerult megcsinalni!Koszi a segitseget!
2010. aug. 10. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!