Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért voltak ezek a fájlok a...

Miért voltak ezek a fájlok a lomtárba?

Figyelt kérdés
Már egy pár napja észrevettem, hogy amikor kikapcsolom a laptopot, sokszor jelez valamit a lomtárba, pedig nem is töröltem semmit, úgy emlékszem, aztán rákattintok, nincs ott semmi, akkor újra üresnek jelzi. Ma pedig bekapcsoltam és akkor néztem meg, ott voltak olyan fájlok, amiket szerintem régen törölhettem. Pár album, amit telóra kivágtam és azt hiszem akkor szokta lomtárba helyezni (most egy hdd van feldugva, nem tudom, hogy az bekavart-e), meg 3 videó, amit talán régen töröltem, meg torrent-ből ilyen maradvány .data-s vagy milyen fájlok, amiket nem lehet megnyitni ugye, ezt ismerem beszokott kerülni kukába ha törölsz egy torrentet, most több is ott volt. Ez hogyan lehetséges? Köszi a válaszokat!

2020. nov. 9. 22:03
 1/3 anonim válasza:
100%

Ha olyan helyről vannak törölve, ami nem mindig van csatlakoztatva (pendrive, vagy akár az említett külső hdd), akkor csak akkor jelennek meg, ha az az eszköz fel van csatlakoztatva.

Ezek a fájlok tulajdonképpen nem eltávolítva vannak teljesen, vagy áthelyezve a lomtárba, hanem az elejükre oda kerül egy jelzés, hogy törölt fájl, és maradnak ugyanazon a lemezen, pendrive-on, stb. Így a lomtár csak akkor érzékeli és mutatja őket, mikor a lemez ismét csatlakoztatva van.

Hogy mit jelez a lomtár amikor üres, az lehet hogy rejtett fájlok (nézet fül > rejtett elemek checkbox segítségével lehet hogy meg lehet nézni őket)

2020. nov. 10. 00:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon hasznos válasz volt :)!!!
2020. nov. 13. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a RAM takarítás után szokott ez lenni. Báfnekem csak bug.
2020. nov. 14. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!