Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kit hívjak ha olyan adokat...

Kit hívjak ha olyan adokat találtam amihez nem kellene hozzáférnem?

Figyelt kérdés

küföldi cég egyik munkatársa tett talán véletlenül, de publikussá felhasználói adatokat. a jelszóváltoztatásukkal kapcsolatban. egy képmegosztó oldalra volt feltöltve, lehet csak az ügyfélnek akarta elküldeni de jól elcseszték.

írtam nekik emailt de UK és nem fogják látni. ellentétben azzal aki megtalálja a képet.

mit tudok tenni gyorsan? kriptopénzekkel foglalkoznak, kereskedelem meg tőzsdézés de pontosan én sem tudom mi ez.

csak egy support emailt találtam, közvetlen telefonszámot nem

2020. okt. 14. 01:12
 1/6 A kérdező kommentje:
szóval azért nem látják mert britbe is épp éjjel van* már 20 perce irtam nekik emailt de valszeg csak munkaidőben néznék meg
2020. okt. 14. 01:14
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Küldd el a linket, intézkedem
2020. okt. 14. 01:14
 3/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy bármelyikünk is jól járna azzal ha belevonnálat, mert egyenlőre én is adatlopással vagyok vádolható, nem hiszem h az akarsz lenni te is.
2020. okt. 14. 01:16
 4/6 A kérdező kommentje:
bejelentettem nki govon
2020. okt. 14. 01:23
 5/6 anonim ***** válasza:
van valami fejlemény?
2020. okt. 15. 05:32
 6/6 A kérdező kommentje:
persze, mindent megbeszéltem velük
2020. okt. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!