Vírusírtók 2020-ban Windows 10-hez?
Szeretnék egy megbízható vírusírtót a laptopomra.
Először is:
1, Megéri-e előfizetni vírusírtóra vagy megteszi az ingyenes (Személy szerint inkább fizetnék)
2, Melyik a legjobb vírusírtó 2020-ban? Nézegettem külföldi és magyar tesztek, hogy milyen arányban ismerik fel a vírusokat a szoftverek és úgy láttam, hogy BITDEFENDER, KASPERSKY és a NORTON a legmegbízhatóbb.(Ha valaki szerint más írja le melyik.) Vagy AVIRA?
+ előnyök, hátrányok?
Szia!
Egy átlag felhasználó számára tökéletesen megfelel a beépített Microsoft defender is.
Windows 7-en Security Essentials-t használtam, Windows 10-en pedig az alap Windows Biztonságot (defender).
Eddig egyiknél sem szoptam be semmilyen vírust, pedig járkálok "veszélyes" oldalakon is :D
Egy időben foglalkoztam szervizeléssel és hiába volt vírusirtó a gépeken, ugyanúgy besz.ták, mert 100%-os védelem nem létezik. A legtöbb esetben nem is az a probléma, hogy nem ismerik fel a vírust, hanem hogy már rég lefutott, mire a vírusirtó egyáltalán észreveszi, hogy ott van. Aztán gyomláld ki, hogy miket módosított, állíts vissza mindent (nyilván nem lehet, sokkal gyorsabb és biztosabb újratelepíteni a gépet).
A tanulság az, hogy ésszel kell netezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!