Laptopom 2 hetes és rettenetes lassú, Windows 10 van rajta meg avast vírusirtó stb. Mi lehet a baj?
Processzor: Intel Core i3-6006U CPU @ 2.00GHz 1.99GHz
Memória: 4.00GB
Az, hogy gyenge gép.
Gondolom, SSD sincs benne.
Ami egy 5400 rpm-es lassú HDD.
Így jártál, rossz gépet vettél.
Számtech fórumokon kerestem én is a témában és azt találtam, hogy windows 10 gyors működéséhez kell az ssd. mert a laptopokban levő 5400rpm hdd-t folyamatosan terheli é lassul a rendszer, illetve addig mig a windows frisit, kutakodik, bármit csinál a háttérben addig gyakorta használhatatlan, főleg ha a wirusereső is akkor turkál a merevlemezen, meg megnyitsz egy böngészőt, akkor befonhatod a hajad mig történik valami gyorsulás.
Sajna nálam is ez a gond core i5m 2,6 ghz, 4gb ram, feladatkezelőben egyik sincs leterhelt állapotban, csak a hdd. mert a win 10 felzabálja
Ugyanezt írtam le én is, mégis le lettem pontozva.
Kérdező, próbálj meg rá Windows 7-et vagy 8.1-et varázsolni, de nem garantált a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!