Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A számítógép alvó üzemmódban...

Lcb kérdése:

A számítógép alvó üzemmódban működik. Vajon vírus okozza?

Figyelt kérdés
Este alvó állapotba raktam a windows oprendszerű gépemet. Mielőtt lefeküdtem volna, ellenőriztem, hogy nem kapcsoltam-e be véletlen az egér megmozdításával. Meg volt nyitva a Chrome. Monitorom van, így ha bekapcsolom a gépet, bekapcsol az is, így elég látványos éjszaka, ha bekapcsol a gép. Reggel mmikor felébresztettem a gépet, látom, hogy a youtube folyamatosan ment, az egész megnézendő lejátszási listám megnézésre került, a lapjaim újratöltődtek, mindez 4 óra leforgása alatt. A youtube video meg volt állítva alvó állapot előtt. A chrome üzenetet dobott, hogy a DuckDuckGo Privacy lecserélte a keresőmotort a google helyett DuckDuckGo-ra ami fúrcsa, hisz én cseréltem le, nagyjából két hónapja. Most, hogy írtam ezt a kérdést, a lap helyett megnyílt valami tactical.hu/beretta nevű oldal, amelyről visszaléptem ide. Az oldal nem került az előzmények közé. Igyekszem nem nézegetni meg nem bízható oldalakat, le nem is töltök semmit, így nem tudom mi lehet az ok. Vírusírtóm: bitdefender ingyenes verzió.

2020. szept. 9. 11:22
 1/2 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Este volt egy windows update, amit nem indítottam el, lehet ez telepítette magát, és indította el a gépet, majd ennek következtében a chrome lapok újra betöltődtek, így nyomot hagyva az előzményekben, a youtube meg ha újratöltődik, elindul. Azaz csupán nem ébredtem fel a képernyő fényére.
2020. szept. 9. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Akár új frissítés is okozhatta:

[link]

2020. szept. 9. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!