Milyen nem elavult virusirtó lenne jó?
Van egy régi gépem ami tele volt virussal
Van rajta egy elavult avg9 meg egy avast amit töröltem mert megfertőzték
Adatok:
Windows 7 32 bit ultimate
1 gb ram
Valami ingyenes orrokke tartó kellene
Mit ajánlatok ami nem lassítja le a gépet?
A Win7 maga már eleve probléma.
Az ultimate felesleges.
1GB RAM ma már semmire se elég.
Inkább vagyel még pár giga RAMot, és win10. Win10 foltozva van és a benne lévő defender teljesen korrekt.
Minden futó alkalmazásnak meg van a maga minimális memóriaigénye.Minél több fut, annál kevesebb marad az 1 GB-ból.Ezen kívül maguknak a Windows verzióknak is különbözőek az igényük.Például egy Ultimate-nek több memóriára van szüksége, mint egy Home-nak.
Megfontolandónak tartom a fenti javaslatokat a RAM bővítésére.
Microsoft Security Essentials, Bitdefender Free.Az örökké tartást azért nem tudom garantaálni.
Mindenképp vegyél még memóriát. A Win7-et nyugodtan használd, jobb mint a 10 és jobb is lesz. A Win10 tele van hibával. A tegnapi frissítéssel is lett egy csomó új hiba.
Vírusirtónak (ha van elég memória) az Avira-t ajánlom, eléggé jó védelmet ad, azt használom sok-sok éve (az ingyenes verziót).
A Windows Defender elég tré néha, sok hasznos dolgot lehurrog. Kuka.
#5 vagyok
Egyébként nekem is Ultimate van. Csak 64 bites.
Nézd meg a géped bír-e 64 bites oprendszert, ha igen, mindenképp rakj rá azt. Sokkal gyorsabb mivel több memóriát képes kezelni.
Illetve rakj még bele. Nem egy drága tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!