Nagyon lassítja a gépet ha a NOD32 és az Ad-Aware egymás mellett, állandóan fut a gépen?
Úgy értem, hogy a jobb alsó sarokban induláskor automatikusan megjelenik.
Úgy hallottam, hogy több vírus ellenőrzőt nem jó egyszerre használni - az Ad-Aware annak számít?
Ha fagyogat is, különösen az Asztalra minden, vagy nagyon lelassul, akkor bőven lehet trójaid. Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást és futtasd le a vírusirtódat és a Malwarebytest is. Ez minden trójai dögöt megtalál. Aztán ha kész, kapcsold vissza.
És takaritsál ezzel: [link]
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat. A Malwarebytes tényleg talált pár vírust, és a CCleanert is lefuttattam. Nem mondom, hogy most már tökéletes, de sokkal jobb a helyzet.
Most már csak annyi bajom van, hogy rendszer indításkor, a windows felállását követően kb. 5-6 percig még szinte használhatatlan a gépem, mert látszólag nem csinál semmit. Ezt követően nagy nehezen elindítja azokat az alkalmazásokat amikre közben rákattintottam, majd egy idő után - kb. negyed óra múlva - "normális" lesz.
A folyamatok között nem látok semmi különöset, mert CPU 96-98%-a szabad (rendszer üresjárati folyamat).
Mondjuk elég gyenge gép, mert egy 5 éves laptop.
A renszer tulajdonságoknál ezt látom:
DELL Latitude 120L, Intel(R) Pentium(R)M, processzor 1,73 GHz, 795 MHz, és csak 504MB RAM.
Szerintetek normális, hogy így áll föl, vagy keresgéljek még valami gubancot? Úgy emlékszem, hogy amikor hozzánk került kb 1,5 éve még nem volt ilyen lassú.
Előre is köszönöm mindenkinek aki segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!