Nagyon lassítja a gépet ha a NOD32 és az Ad-Aware egymás mellett, állandóan fut a gépen?
Úgy értem, hogy a jobb alsó sarokban induláskor automatikusan megjelenik.
Úgy hallottam, hogy több vírus ellenőrzőt nem jó egyszerre használni - az Ad-Aware annak számít?
Ha az Ad-awaret ingyenes licenccel használod, elvileg anti spyware program, ha az új verzióban van is víruskereső motor (hellottam ilyet is, eddig fizetősben biztos, h van) akkor annál is ki lehet választani, hogy bekapcsolod-e a víruskeresést. Ha nem, akkor sima anti spywareként megférnek egymás mellett. Én jó egy hónapig használtam őket, egymással nem volt semmi bajuk, csak aztán besokalltam, mert a Nod netre csatlakozás után nagyon belassított. Előtte és azóta is másik vírusírtó (AVAST) van mellette, jól megvannak együtt.
OFF: ha tört a nod, akkor inkább azt csréld le ingyenesre, mert ez többet árt, mint használ (eredeti egész jól véd). Ha viszont már fizetni akarsz a védelemért, akkor Kaspersky.
Hát nem tudom. Az a bajom, a NOD-al, hogy a statisztikája szerint a 30 napos próba idő alatt, az elhárított támadások száma: 0. Azaz nulla. Pedig jó sokat fönt lógok a neten.
Emellett a gépem dög lassú. Ha ráengedem kézzel a NOD-ot vagy az ad-aware-t, egyik sem talál semmmit.
Valami szívja a procit, de nem tudom mi. Még a képernyő frissítése is olyan lassú, hogy szemmel tudom követni, ahogy letörli és újra építi az asztal ikonjait.
Indulás után 59 folyamat fut a gépen (windows XP). Ezt is sokallom, bár nem értek hozzá, így nem tudom kiszűrni melyik az ami a gondot okozhatja.
Légyszí segítsetek!
Na igen a netre csatlakozás utáni lassulás engem is zavar. Pár hónapja lett ilyen tetű. (amúgy a próba változatot szoktam havonta letölteni)
Az avast-al már én is szemezgettem... lehet arra fogom lecserélni.
Az Ad-Aware nélkül próbáltad már?
Rengeteg memóriát megeszik, szerintem egy NOD mellé nem kell más on-line program. Én például azért tettem fel annak idején a NOD-ot, mert már untam az AVG Free+Ad-Aware Free kombót.
Köszönöm a válaszokat, de sajna ez nem jött be... Valami más gubanc van a gépemmel.
Leszedtem róla az Ad-Aware-t, hasonlóan lassú maradt, leszedtem a NOD32-t, és feltettem a avast-ot. Minden maradt a régi, ugyanolyan tetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!