Hogyan törhetem fel a saját Insta profilom? Az email címembe se tufok belépni! Vagy, van aki etikus hacker itt, vagy ilyesmi? Lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Email címbe se tudok belépni sehogy, régi. Instagramnak is írtam levelet, azt mondták, nem elég a bizonyítékom! Ezeket írtam nekik: milyen régi sztorijaim vannak, kikkel leveleztem (felhasználók), milyen mentett képeim vannak. Ezeket nyilván az tudhatja, akié a profil! :D Nincs rólam kép, mert kutatómunkához/tanuláshoz használom, emiatt is fontos nekem ez most! :( Help! ❤ Rendes válaszokat, kérlek!
2020. jún. 8. 04:35
11/13 anonim válasza:
Jaja istenem te mennyire buta vagy...
12/13 A kérdező kommentje:
Te meg neveletlen...
2020. jún. 8. 10:19
13/13 anonim válasza:
Nagyon megszivhatod ezzel az "etikus hackkerrel". A butaság jó szó erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!