A g2a oldal biztonságos? Árulnak tört kulcsokat?
Ha semennyire nem ismered G2A-t akkor figyelj amit most írok. CSAK olyantól vásárolj, akinek közel 100%-os az értékelése. Érdemes beleolvasni az eladó értékelésekbe is, hogy képben legyél a napi/heti aktuális eladásokkal.
Ha valamit a kosárba tennél, ne mindig a legolcsóbbat vedd meg, nézd meg kik milyen értékelésekkel árulnak még hasonló terméket. (alul listázza)
Lehet hogy kicsit rá kell fizetni, de a drágábbak és jó értékelésűek megbízhatóbbak.
Nincsenek illegális dolgok a G2A-n, viszont használt kulcsba bele lehet futni. Éppen ezért kizárólag csak PayPal vagy Visa kártyával fizess!
Ha valami gebasz van akkor a G2A kártalanít (nyilván egy kisebb procedúra után), viszont ha mással fizettél, akkor már nehézkesen kapod vissza utólag a pénzed.
Én már futottam bele használt kulcsba 2x G2A-n, nyilván bizonyítanom kellett, hogy az eladó már aktivált kulcsot adott el, ezután kaptam csak visszatérítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!