Biztonságos más ember NordVPN felhasználóját használni?
Az egyik ismerősöm felajánlotta, hogy használhatom a fiókját, de nem bízom meg benne teljes mértékben.
Lehetséges valamilyen módon kideríteni valaki valódi IP címét, ha az ugyanazt a NordVPN fiókot használja?
(Lehet, hogy túlreagálom, de szeretnék biztosra menni)
A, biztonság maga egy bizalmi kérdés végső soron. (az oké, higy a VPN csatornába nem tudnak bele nézni, de a VPN szerver tulajdonosában megbízol?)
HA a NORDVPN nem LOGol GUIn, akkor a barátod se fogja látni.
Ugyanakkor továbbra is kérdés marad, higy egyáltalán mi ellen akarod. Megvédeni magadat?
Azzal tisztában vagyok, hogy az interneten lassan már semmiben és senkiben nem lehet megbízni, még a VPN szolgáltatókban sem, de most nem szeretnék annyira belemenni a témába, mert órákig lehetne róla beszélni.
Első sorban jelenleg az ismerősömtől akarom megvédeni magamat, ugyanis ő nagyon szereti mások IP címét DDoSolgatni meg szétposztolni orosz hacker oldalakra
Elméleti síkon a NordVPN nem logol semmit (bár nyilván ez is kamu, mint a legtöbb ilyen igéret), szóval legalább az IP címem ténylegesen rejtve van.
És a DDOSos ismerős ugyanaz mint a NordVPNes?
Akkor egyáltalán minek állsz vele szóba ezügyben? :O
Attól, hogy VPNben megy az adat, még kiderítheti az IPdet egyéb módon - persze ez kevsébé triviális - és attól lehet még DDOSolni. De szerintem max DOSt tudna csinlni, nem rendes DDOSt. az ellen meg a legtöbb router tud védekezni. (eldobja a csomagokat)
Hát velem még nem csinált semmi rosszat és valószínűleg nem is fog, mivel régóta ismerjük egymást.
Eddig még egyszer sem tudta megszerezni az IP címemet, szóval azért tettem fel ezt a kérdést, hogy biztosra menjek és ez továbbra is így maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!