Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki lehet sütni a gépemet? Ha...

Ki lehet sütni a gépemet? Ha igen, hogyan lehet kivédeni?!

Figyelt kérdés
A minap megszereztük egy játék szerver egyedi scriptelt modját! Erre megkeresett a főadmin hogy majd a napokban meglátom mi fog történni. A másik haveromat is megkereste ugyanezzel a problémával! És neki azt mondta hogy búcsúzzon el a gépétől! Szal megtudtam hogy nem megveretni akar, nem feljelenteni, hanem a gépünket kisütni! Lehetséges ez? Tudom róla hogy vannak elég komoly hacker haverjai. Szóval, ki tudják sütni a gépemet? És ha igen, hogyan lehet ellene védekezni?! Mit tegyek hogy megmeneküljön a PC-m?!
2010. júl. 29. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Hátt 8 éve kajakozom és Krav Magázom is(utcai harc)"

Neki meg van egy sörétese, kézigránátja és ukrán haverjai...

2010. júl. 29. 23:57
 12/14 anonim ***** válasza:

"vonatkerékpumpáló (magyarország egyik legnagyobb hackere) az egyik haverja"

Haha :D ha akkora király lenne már rég ajánlatott tett volna neki egy biztonsági cég annyi pénzért amennyit épeszű ember nem utasít vissza. Az ilyen hacker-pistikéktől nem kell tartanod.

2010. júl. 30. 01:20
 13/14 anonim ***** válasza:
vonatkerékpumpáló? soha nem hallottam róla
2010. júl. 30. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha egy gépet hardvervírussal akarod megfertőzni, akkor előbb meg kell bizonyosodj róla, hogy megfelelően lefut-e a célszámítógépen.

A hardvervírusok úgy teszik tönkre a gépet, hogy kihasználnak egy BIOS-hibát. Tehát: ha nincs ismert hibája a Biosodnak, akkor nyugodtan röhögj bele a képébe. Ilyen BIOS-bugos gép pl. a legutóbbi Sony Vaio széria (de az magától is leég, nem kell neki segíteni).

Ja, és ha feltelepítesz pl. Kaspersky IS 2011-et, akkor azon megnézném, hogy rágja át magát észrevétlenül...

Vonatkerékpumpálóról meg nem hallottam én sem. Hatényleg olyan nagy arc, akkor valahol csak látnád az aliasát...

2010. júl. 30. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!