Ki lehet sütni a gépemet? Ha igen, hogyan lehet kivédeni?!
Figyelt kérdés
A minap megszereztük egy játék szerver egyedi scriptelt modját! Erre megkeresett a főadmin hogy majd a napokban meglátom mi fog történni. A másik haveromat is megkereste ugyanezzel a problémával! És neki azt mondta hogy búcsúzzon el a gépétől! Szal megtudtam hogy nem megveretni akar, nem feljelenteni, hanem a gépünket kisütni! Lehetséges ez? Tudom róla hogy vannak elég komoly hacker haverjai. Szóval, ki tudják sütni a gépemet? És ha igen, hogyan lehet ellene védekezni?! Mit tegyek hogy megmeneküljön a PC-m?!2010. júl. 29. 22:57
1/14 bp1985 válasza:
Húzd le a netről végérvényesen. Egy hackernek a tűzfal nem lesz akadály. Vagy rejtsd el magad a hálón.
3/14 anonim válasza:
Vegyél egy WGA kártyát, az segít megvédeni a géped, és az övéket is feltörheted vele. Itt találsz róla infót:
4/14 anonim válasza:
Ugyanmár, mese habbal, ezt csak azért mondta hogy rátok ijesszen, akik ilyenre képesek, kicsit magasabb körökben mozognak.
5/14 anonim válasza:
panírban, kevés olajban közepes lángon ki lehet sütni
6/14 anonim válasza:
Ajánlom hogy te meg fenyegesd meg őt hogy elég szépen agyonvereted(esetleg saját kezűleg is:D)
7/14 A kérdező kommentje:
Hátt 8 éve kajakozom és Krav Magázom is(utcai harc). Szóval nem arról van szó, hogy nem nem tudnám elverni, csak nem vagyok az internetes hadviselés hőse.... Meg az csak felhergelné és lehet a végén télleg megoldaná hogy lelőjjön a netről. Szal inkáb hagyom hadd mondja a magáét és akkor majd lenyugszik :D:)
2010. júl. 29. 23:21
8/14 anonim válasza:
Miből gondolod hogy olyan "nagyon komoly hacker haverjai" vannak?
9/14 A kérdező kommentje:
vonatkerékpumpáló (magyarország egyik legnagyobb hackere) az egyik haverja. Szerintem ez elég:D
2010. júl. 29. 23:42
10/14 anonim válasza:
pff soha nem hallottam róla, másrészt meg a crackerek nem mutogatják magukat a neten pláne nem ilyen debil nicknevekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!