Érdemes vírusírtót vennem?
windows 10 rendszert használoka laptopomon és elég sok online rendeléssel egybekötve.
(Aliexpress, emag, transferwise, banki szolgáltatások stb)
Jelenleg a mezai sima win10 vírusírtóját használom mert viszonylag jókat hallottam róla.
Jelenleg a kaspersky nél 50% akció van kb mindenre így elgondolkoztam hogy veszek egy licenst.
Érdemes váltani?
Androidon azt használom és hibátlan.
Szerintem nem érdemes rá költeni.
Tegyél fel egy Malwarebytes Free-t a Defender mellé és futtasd le hetente.
(Ha nagyon vírusirtót akarsz vásárolni, akkor ennek vedd meg a Prémium verzióját.)
nekem a bitdefenred ingyenes verziója fut még a win-én kívül.
én is sokat turkálok a neten, még nem volt problémám. 1-2 dolgot megfogott, de be nem engedett semmit.
Hallani leht, hogy jókat hallasz róla, de én személyesen egész mást tapasztaltam. Persze, lehet mondani, hogy egyik antivirus sem tökéletes, és csak véletlenül futottam bele egy kártevőbe, ami a munkahelyemen a titkárság összes dokumentumát lekódolta, de én akkor inkább használom azt, aminél még véletlenül sem futottam bele egy gyenge pontba. ;)
Személy szerint az Avastot tudom ajánlani, soha nem volt még vele bajom.
Úgy, hogy van belőle ingyenes verzió is, ami ugyanúgy kiirt mindent, csak nincs benne valós idejű védelem
Lepontozás előtt nézz utána a dolgoknak.
Használd a gyárit. Az bőven elég bőven elég jó (sőt mostanában már néha a legjobb).
És nem matat bele az OS lelkébe min a sok "nagyon okos" egyéb ami igazolni akarja a sok ikonnal meg felugróval, hogy jajj de megérte az árát.
User hülyeség ellen meg egyik sem véd.
akármikor beirod ytre kiadja
[virusirto neve] premium license key
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!