Milyen antivírus programot érdemes megvenni?
Az ESET Smart Security-ra gondoltam.
Van esetleg más tippetek?
Felesleges azt megvenni, Windows Defenderrel egy szinten van, ha egyáltalán nem rosszabb.
Én Kaspersky Internet Securityn kívül nem fizetnék egyikért sem, ez az egyetlen vírusirtó, ami nem fals pozitívozik állandóan, és a rootkitemet csak ez találta meg, semelyik másik. Az én szememben a többi elásta magát, hisz az biztos volt, hogy rootkitem van, mégsem látta a kasperskyn kívül semmi.
Tesztekben is mindig elkap minden vírust, nincs okom panaszra mellette, a többivel ellentétben.
Amennyiben nem érzed elégnek az ingyenes megoldásokat ( az alap biztonsági feladatokat tekintve általában nem rosszabbak, mint a fizetősek, csak kevesebb funkcióval bírnak ), akkor azt érdemes megvenned, amelyik számodra a legmegfelelőbbnek tűnik.
Milyen szempontok lehetnek?
- ár/érték arány,
- nyelv,
- a felhasználói felület átláthatósága,
- a szoftver kezelhetősége,
- a rendelkezésre álló funkciók száma,
- a tesztelő oldalak felülvizsgálati eredménye,
- a különböző fórumokon olvasható ( átlag- vagy szak- ) vélemények.
Az ismertebb termékek - köztük most már a Defender is - megfelelő védelmet biztosítanak, de egyik sem képes megakadályozni a felhasználó hozzá nem értését.Másképpen fogalmazva a leggyengébb láncszem maga a felhasználó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!