Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kizártam magam hogy tudnám...

Kizártam magam hogy tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
A facebook kérte hogy adjam meg a telefonszámom a kétfaktoros hitelesítéshez! én sikeressen elírtam, és most nem én kapom meg a kódót a bejelentkezéshez. Mit tehetek?

2020. máj. 16. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Irj a supportnak
2020. máj. 16. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hívd fel azt a számot amit megadtál, hogy adja meg a kódot, belépsz, módosítod a számot és kész.
2020. máj. 17. 00:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem teljesen. Mikor én megadtam, akkor a számot csak akkor mentette el, ha az ellenőrző kódot (amit a telefonra kiküldött) megadtam, tehát visszaigazoltam, hogy az valóban az én számom. Kamu telefonszámot nem is lehet beállítani (vagyis elmenteni).

Biztos "elírtad"? :) Nekem inkább úgy tűnik, hogy szeretnél más profiljához hozzáférni....

2020. máj. 17. 02:25
 4/4 A kérdező kommentje:
A fiók az enyém. Az én Email címemen van, az én személyazonosságom. Jelszót akartam változtatni erre, megtörtént majd azt irta irjam be újra a telefon számom a hitelesiteshez ha megváltozott. Erre elirtam. Es most nem kapok kódot. Felhívnam a számot de már nem is tudom melyik számot ütöttem el, hisz csak onnan gondolom hogy elirtam hogy nem kapom meg a kódot.
2020. máj. 17. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!