Hogyan lehetne le kódolni a DC++ programot úgy, hogy csak én férhessek hozzá, mert én ahol vagyok a gépemen a DC++ programomat mindig kitörlik, mikor le akarok tölteni vmit?
Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 12:13
1/6 anonim válasza:
Ugyan ez nem éppen a válasz, de: előbb azért megkérdezném, hol is van ez a gép? Gondolom nem otthon, tehát nem saját tulajdonod, mert különben megmondtad volna a családnak, hoyg ne töröljék le. Ha viszont munkahelyi gép, akkor semmi jogod nincs lekódolni, ugyanis, attól hoyg te használod még nem válik a tulajdonoddá, maximum a személyes adatid lehetne jogosan lekódolni, de külön programot (hacsak nem te programoztad) akkor nem, és a helyedben nem is tenném meg, ugyanis a főnök vagy rendszergazdi mérges lesz érte. Ráadásul a dc olyan program, amivel illegális tevékenység folytatható (pl: feltöltés), tehát nem is csak passzióból törlik le mindíg.
2/6 anonim válasza:
Nekem pendrive-on volt a DC++, így bárhol tudtam tölteni vele, és nem kellett mindég telepíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a gép amit jelenleg használok, az otthoni......
2008. nov. 24. 09:41
4/6 A kérdező kommentje:
És Ráadásul, én programoztam.....
2008. nov. 24. 09:42
5/6 A kérdező kommentje:
Azaz igazság, hogy a családomon belül van, egy mérnők ismerősöm, aki ajánlotta nekem ezt a programot egy jó ideig használtam is de később elkezdte a DC++ letöltésre való hasznos programjaimat törölgetni, hogy az övéit tudja csinálni.....De valójában van nálunk egy másik gép is +2 db. Röviden azért csinálja ezt, hogy idegesítsen engemet .Ez számomra rejtély, hogy miben lehet öröme másokat idegesíteni én azért is fordultam hozzátok segítségül, hogy egy kicsit meglehessen fékezni a szemtelenségét néha másokat is az őrületbe visz, de ezzel legalább lelassítom.... Remélem érthetőbben írtam le.
2008. nov. 25. 18:14
6/6 anonim válasza:
ha WinXP akor gondolom tobb felhasznalos.ha igy van akor Program Filesba megkeresed a konyvtarat jobb klikk , Biztonsag full.Sajat felhasznalo neved hoza adod es mindent engedsz az O felhasznalo nevet is hoza adod es tiltod.Igy nem fogja tudni meg megnyitni se a konyvtarat csak fontos a sorend hogy a tiltot user legalul legyen a system alat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!