Hogyan tudnam tokeletesiteni a programomat?
Figyelt kérdés
Mi az amit meg be tudnak tenni?mit valtoztassak rajta?esetleg mit vegyek ki a programombol ?2 hete atkinsozom.husok kozul csak csirket es heti 1x halat eszem.zoldsegek kozul hagyma,savanyu kaposzta.es dymatize super multit szedek aminek tartalma [link]
Napi 1 orat gyaloglok gyorsabb tempoval,hetente 6x jarok testepitesre (2 eve kisebb szunetekkel),es heti 2x jarok amerikai foci edzesre.22 eves vagyok es 125 kg.
Mi az amit meg be tudnak tenni?mit valtoztassak rajta?esetleg mit vegyek ki a programombol ?
2011. jan. 12. 16:12
1/3 anonim válasza:
egyél több féle zöldséget. nem változatos az étkezésed. gyümit pl.nem eszel.az atkins fogyokura.azt tudod ugye?
2/3 anonim válasza:
nyugodtan ehetsz spárgát, káposztát, uborkát, jégsalátát, céklát, vannak süti helyettesítők és édességpótlók :D létezik atkins fasírt is annyi hogy főttojást reszelsz bele kenyér/zsömle helyett, tojást is ehetsz nyugodtan , a zöldségekből csinálhatsz salátát is amit tejföllel öntesz le, továbbá nyugodtan ehetsz rántottát is kenyér nélkül én ált kígyóubit eszem hozzá, ha kenyérre vágysz 1 szelet abonettől semmi bajod nem lesz, nagyon változatosan lehet az atkins szerint étkezni ha érdekelnek receptek írj mait és elküldök pár recit
3/3 anonim válasza:
Tudnod kell hogy helyes táplálkozás nélkül semmit nem ér az egész...rengeteg fehérjét kellene enned és oda kéne figyelni a kalóriára is...nekem sikerült ...úgy hívják a programot hogy herbalife néz utána a neten,ez egy egészséges táplálék tele fehérjével,és sejt szinten müködik...garantált a siker és nem drága én 100ezer ftos fizetés mellett tudom csinálni már fél éve...nem jönnek vissza a kilók és jól érzem magam tőle...ha érdekel írj,és segítek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!