Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki lehet-e a Steam fájlokból...

Ki lehet-e a Steam fájlokból kutatni a Steam nevet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 2 éve csináltam egy Steam fiókot, és az a nagy helyzet, hogy: a jelszón kívül mindent elfelejtettem. Egy ideig automatikus bejelentkezésen volt, aztán az mivel közös a gép egyszer belépett testvérem is. Sajnos az emailt se tudom, se az eredeti fióknevet amivel regisztráltam, kb annyit tudok, hogy vagy citromail, vagy freemail, direkt az ilyen játékos cuccoknak volt külön e-mail, hogy ne a rendes munkára is használt e-mailt spameljék tele. Nah, m1 ez csak egy ki sztory, volt hogy jobban megértsétek a helyzetem.

Az lenne a kérdésem, hogy a Steam fájlokból nem lehet valahogy kiolvasni? A képernyőmentések meg a fiók fájlai még rajta vannak a gépen. Meg a családi megosztásnál is látja a fiókot, csak az álnevet azzal nem tudok belépni.

Nincs valami fájl a Steamben amit ha megnyitok pl jegyzettömbbel, vagy mással, akkor látom, hogy a gépen milyen felhasználói névvel léptek be? Ha a név meg lenne onnantól gyerekjáték lenne.

#steam fiók #elfelejtett név
2020. ápr. 18. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Steam\config mappában a loginusers.vdf-t nézd meg hátha.

Az enyém ott van, de én most csak 1 accot használók és az automatikus bejelentkezésen van.

2020. ápr. 18. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de sajnos csak a másik fiók neve van ott. De az az érdekes, hogy a "userdata" mappában ott van a fiók ID-je, meg a képernyőmentések benne. Valami más ötlet? Ha nincs akkor szerintem keresztet vethetek a fiókra :D
2020. ápr. 19. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
steamID adatbázisokban keresd ki az accot, ha ez megvan akkor steam supoort megoldja már, főleg ha csatolsz CD kulcsot vagy számlát.
2020. ápr. 19. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!