Ki lehet-e a Steam fájlokból kutatni a Steam nevet? Bővebben lent.
Sziasztok!
Kb 2 éve csináltam egy Steam fiókot, és az a nagy helyzet, hogy: a jelszón kívül mindent elfelejtettem. Egy ideig automatikus bejelentkezésen volt, aztán az mivel közös a gép egyszer belépett testvérem is. Sajnos az emailt se tudom, se az eredeti fióknevet amivel regisztráltam, kb annyit tudok, hogy vagy citromail, vagy freemail, direkt az ilyen játékos cuccoknak volt külön e-mail, hogy ne a rendes munkára is használt e-mailt spameljék tele. Nah, m1 ez csak egy ki sztory, volt hogy jobban megértsétek a helyzetem.
Az lenne a kérdésem, hogy a Steam fájlokból nem lehet valahogy kiolvasni? A képernyőmentések meg a fiók fájlai még rajta vannak a gépen. Meg a családi megosztásnál is látja a fiókot, csak az álnevet azzal nem tudok belépni.
Nincs valami fájl a Steamben amit ha megnyitok pl jegyzettömbbel, vagy mással, akkor látom, hogy a gépen milyen felhasználói névvel léptek be? Ha a név meg lenne onnantól gyerekjáték lenne.
Steam\config mappában a loginusers.vdf-t nézd meg hátha.
Az enyém ott van, de én most csak 1 accot használók és az automatikus bejelentkezésen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!