Feltörték volna a steam profilom?
Figyelt kérdés
sziasztok! A mai nap mikor beléptem a steam profilomba azt vettem észre, hogy más lett a nevem, a profilképem és a steam ID-m ki lett törlve. (névnek ezt állították be, hogy "Trade/Banned" profilképnek pedig egy BAN feliratot)
Miután ezt észre vettem megnéztem az emailem ami nem írta,hogy más eszközről bárki belépett volna:/
(steam guard be van kapcsolva)
Van valami ötletetek, hogy ez mi lehetett?
2020. ápr. 5. 14:38
1/8 A kérdező kommentje:
(U.I.:semmilyen bant nem kaptam)
2020. ápr. 5. 14:55
2/8 anonim válasza:
Ez ban! Nem lehet feltörni a profilt. Hacsak nem adod meg a jelszavad valakinek, illlegve nem toltesz le warezt amibe ugye adathalasz script lehet. Gondolom csináltál valamir
3/8 anonim válasza:
Trade bant kaptal! Üzleteltél, mi?
4/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szoktam tradelni:/
2020. ápr. 5. 16:46
5/8 anonim válasza:
Elfogadtál valakitől item donationt? Vagy bármi ilyesmi? VAgy te adtál másnak? Trade ban az permament, szóval szevasz steam!
6/8 A kérdező kommentje:
#2 ban estén átírják a nevem és profilképet változtatnak?
2020. ápr. 5. 20:59
7/8 A kérdező kommentje:
#6 nem, nem fogadtam el semmi ilyet.
2020. ápr. 5. 21:01
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!