Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik vírusírtót használnátok?

Melyik vírusírtót használnátok?

Figyelt kérdés

G Data Internet Secirity, Norton vagy Eset smart Security?

Benyeltem egy zsarolóvírust Defender mellett.

2020. márc. 20. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy a defender "nem fogta meg", egyáltalán nem biztos, hogy másik vírusírtó blokkolta volna. Sőt!!!!

A számítógépes vírusfertőzések döntő többségében, a felhasználó a felelős.

Ilyenkor persze jönnek az ilyen, és hasonló ostoba kérdések, miszerint "melyik a legjobb" ?

Vigyázni kell, és nincs baj. De ha már meg van a baj, akkor se a programot okold, hanem vigyázz jobban!

Évek óta vírusvédelem nélkül vagyok, és semmi gondom nincs, pedig nem fogom vissza magam letöltések, és más egyéb téren sem.

2020. márc. 20. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Avast, kb 2007 óta. Soha nem kaptam be semmilyen vírust. Azért ne legyél védelem nélkül, még korábban én is megjátszottam, mert a gyenge laptopom nagyon megfogta. Aztán az egyik osztálytársam mp3 lejátszójáról amit tölteni dugott be benyeltem egy aljas férget. Azóta mindig van védelem.
2020. márc. 20. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
6%

Szóval azért Avast, mert még azzal soha semmit sem szedtél be.

Bámulatos érvelés. 😁

2020. márc. 20. 09:26
 4/6 anonim válasza:
100%
A zsarolóvírust gondolom úgy szedted be, hogy valami szoftveres vírust telepítettél fel a gépedre, vagy valamilyen trójait. Ezektől nem igazán védenek a vírusírtók sem. Ez inkább felhasználás függő, hogy kit mennyire kerülnek el az ilyen vírusok.
2020. márc. 20. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Munkatársam is benyelt egy zsarolóvírust Defender mellett.

A G Data-t nem ismerem, a Norton valamikor jó volt..., a felsoroltak közül az Eset az, amit jó szívvel mernék ajánlani.

Vagy: az Avast! 10+ éve használom, és eddig még panasz nem volt rá.

Emellett meg legyen mindig biztonsági mentésed!

2020. márc. 20. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Az Avast maga is vírus: [link]

Én a magam részéről Linuxot használnék. Ha nem is direktbe (de direktbe), akkor virtuális gépen, abból intézném a böngészést és levelezést.

2020. márc. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!