Ki milyen vírusirtót használ, illetve ajánl? Eddig nod32-őt használtam, de az újabb verziók egyre komplikáltabbak. Már a weboldalak betöltését is erősen lassítják. Olyan kellene ami egyszerű, pörgős és sűrűn frissítik az adatbázist. Tehát naprakész.
Főleg internetezem. Bizonytalan helyekről nem töltök le semmit. Az internetet viszont jól áttúrom. Sokszor tévedek új, ismeretlen oldalakra.
Próbáltam már kétféle sandbox-ot is telepíteni, a böngészéshez. De az oprendszernek egyik sem tetszett.
Az uBlock-ot is használok. Gondolom ő is megfog pár dolgot.
Vírusom az elmúlt 10évben, szinte nem is volt, a nod32 időnként blokkol 1-1 oldalt. A 6-os verzióig nem is volt semmi bajom. De ezek az újak már egy trutyik.
Ki fogsz röhögni fogadjunk, de a defendernél nincs jobb.
Az hogy az újak trutyik, miből derült ki számodra ?
"nod32-őt"
nod harmickettő-őt?
amugy ha win10ed van akkor nem kell virusirto
Defender, ha kell extra védelem akkor Fsecure.
- Az is használja a defendert mondjuk :)
Már több mint 10éve használom a nod32-t. Eddig jól megvédett.
11-es verzióra mondtam, hogy túl van már komplikálva. Túlságosan fog már mindent. Egy SSL titkosítást használó oldalt majdnem, hogy percekig visszafog.
Figyelje csak a fájlokat, max. a memóriát és legyen egy jó interaktív tűzfal benne.
A legújabb 13-as verziót próbáltam feltenni. De nem engedte, a windows7-emre. Azt írja túlságosan elavult.
Megvolt régebbről a 8-as verzió, most felraktam azt.
Időnként kiírja, hogy elavult. De csak a lopásvédelmet, kínálja új technológiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!