Tápot kell cserélnem mert most ment tönkre. És nem tudom milyet lenne most érdemes venni, mivel nem akarok most sokat rákölteni.10-20K forint között szeretnék. A lényeg hogy elvigye a GTX 1050TI-t. Eddig Cooler Master 650W volt. Tudnátok segiteni?
A GTX 1050 Ti - a GPU specifikációi szerint
* [link]
* [link]
* [link]
- nem igényel plusz PCIe tápcstlakozót, tehát a maximum tápfelvétele 75 W.
Ha ehhez hozzáveszünk egy 100 W TDP-jű processzor 175 W-nál járunk. Mindennel együtt a maximális tápfelvétel nem lesz több 225-275 W-nál. Már egy 350 W-os táp már elegendő lesz.
Abszolút minimum, újonnan (az alábbi szakfórum: [link] javaslatai alapján):
* [link]
* [link]
* [link]
de leginkább:
* [link]
Köszönöm a segitségeteket! Végül egy Kolink 600W 80Plus-os lett. 13.000Ft-os
Szerintetek ez is jó lesz?
"Köszönöm a segitségeteket! Végül egy Kolink 600W 80Plus-os lett. 13.000Ft-os"
Akkor már inkább Be quiet! System Power 9 400W +3.000Ft-ért, a 400W teljesítmény bőven elég a jelenlegi konfigodhoz, és ezért az árért ez az egyik legjobb választás, azért a kolink-ért max akkor adnék pénzt, ha valami nagyon alap (irodai) gépbe kéne, és jó áron adnák.
Én már akkor gondoltam hogy nem lesz a legjobb, mert nem egy nagy márka. De több boltot bejártunk és ahol volt táp ilyen ár-érték arányban az ez volt meg egy Cooler Master ... 15K-ért. Direkt megkérdeztem hogy erősebb játékok esetén is birni fogja-e. Azt mondták jó lesz ez...
Hát nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!