Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szeretnék kiberbiztonsággal...

Szeretnék kiberbiztonsággal foglalkozni tanulgatok is róla de nem tudom mivel kezdjem?

Figyelt kérdés
Mármint megcsinálta a Cisco Cybersecurity bevezetőt és alapokat de abban nem nagyon írták le mivel lehet elkezdeni meg hol lehet gyakorolni különböző biztonságú rendszerek törését leírással, hogy hogyan is kell mert ha meg akarom védeni a hálózatot vagy eszközt ismernem kell a módját, hogy kell feltörni és mit kell különösen nagy figyelemmel védenem. Szóval szeretnék kérni oldal linkeket , vagy program neveket amelyek legálisak és leírással is szolgálnak illetve gyakorló feladatok is vannak megoldókulccsal. Előre is köszönöm a segítséget! (Kali-t ismerem meg 1-2 dolgot próbálgattam de Github-ról de azok általában 1-2 kivétellel hibát írtak ki. Programozni jól tudok, és otthonról szeretnék legszívesebben tanulni. Illetve milyen vizsga kell hozzá, hogy kiberbiztonsági szakértő legyen az ember?

2020. márc. 8. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Kürt akadémiát vagy hasonlót keress meg szerintem.
2020. márc. 8. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Vannak nyugdíjazott gépek, azokhoz vannak megoldó kulcsok (pdf és videó formában).

Csak be kell tudni regisztrálni. :P

Megj.: Más nem tud kódot adni!

2020. márc. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!