Visszatérő vírus. Ellenszer?
Vicces.
Miért van az, hogy az ilyen malwarebytes meg egyéb noname programok nem férnek hozzá a teljes rendszerhez normál futásmódban?
Használj Kasperskyt vazze, ott nem kell ilyenekkel trükközni. Felrakod, kérsz egy Full Scan-t, és kész.
Ha pedig fent hagyod, sohasem lesz vírusgondod. Ennyi.
16:36nak
Vírusirtáshoz te sem értesz látom, csőlátásod van csak a Kaspersky és semmi más. Elárulom neked van amit a Kaspersky sem talál meg normal indítási módban, továbbmegyek, van amit még csökkentettben sem talál meg amit más igen. Szerinted a komolyabb vírusokat mért nem olyan egyszerű megtalálni és leszedni, elárulom mert system processnek álcázzák magukat, amit még a te zseniális Kasperky-d sem fog észrevenni normál indítás alatt. Egy kicsit szagolj hozzá a témához és utána kezdj el észt osztani, köszi...
Előző vagyok
Annyit még hozzátennék, hogy a Malwarebytes egyáltalán nem noname, sok ismert vírus és malwarekereső az ő heuritsikáját és engine-jét használja, szóval ezt se nagyon találtad el.
A Kaspersky egy nagyon nagy kalap sz*r! 2 hétig használtam aztán egy sima Malware-gen vírust beengedett és nem észlelte vírusnak!
Majdnem felzabálta a rendszerem, Avast!-al szedtem le.
Kaspersky azért is nagyon rossz mert rengeteg memóriát zabál! Egy komolyabb vírus meg lefagyasztja az egész vírusirtót.
Eset Smart Security frissítési szerverrel jó, meg az Avast ingyenes vírusirtó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!