A netem 5kb/s-sel megy egy vírus miatt. Hogy tüntessem el?
Malwarebytes' Anti-Malware !!!
A csajnak igaza volt (vicces, én is csaj vok..de csak egy kicsit kocka...xD), az avast nem ismerné fel.. Az arra jó, ha egy tűzfallal, meg 1 v. 2 néha futtatott anti-malware-szerű programmal használod (mint én), de nem hinném, hogy egy gépet-a-veszélyből-megmenteni-képes program lenne.
A neted nem magától a vírustól lassú, hanem a vírus hozzányúlt a rendszer beállításaihoz. (ha tényleg a vírus csinálta, és nem a szolgáltatódnál van a gond vagy valahol máshol...)
Ezek a programok még ha ki is irtották a vírust, a beállításokat nem állították vissza.
Szedd le ezt: TuneUp Utilities. Mindegy melyik verziót, még a 2007es is jó arra ami neked kell. Találsz benne egy olyan opciót, hogy internet optimisation vagy hasonló, és azt megcsinálod és beállítja az interneted sebességét. Utána törölheted is a programot, ha nem tetszik. :D (de csak akkor lesz hatása, ha tényleg a gépedben van a gond...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!