A Windows 10: A KB4532693 frissítés másoknál is okozott meglepetéseket?
Tegnap frissült a Windows 10 Home rendszerem, és a legnagyobb meglepetésemre nem tudtam bejelentkezni. A bootolásnál úgy nézett ki mintha csak csökkentett módban indult volna. Továbbá nem ismerte föl a bejelentkezési adataimat sem. Továbbá fölülírta a billentyűzet nyelvi beállításait is. Magyar helyett szlovák lett. Tegnap, igaz harmadszori nekifutásra beengedett, de ma már nem. A fájljaimhoz szerencsére nem nyúlt.
A frissítést töröltem, így most minden a helyére került. Viszont fennáll még egy kérdés- a további frissítést elodáztam, márc.- 8-ig. Ha eltelik ez az idő, mitévő legyek, hogy ez a frissítés ne történjen meg?
Idősödő hölgyemény vagyok, kérem a válaszokat ha lehet érthetően leírni. Köszönöm szépen.
Nekem meg 10 van vagy 2016 januárja óta kénytelen vagyok azt használni. Az elején kb 1803as verzióig gyors volt és nem bszta el a gépemet egy update. 1809nél mikor bekapcsoltam 10 percet kellett várni mire használható lett volna a Windows. Sok kékhalál volt. Sőt egyszer random elcsesződött, bejött az asztal és elkezdett villogni.
1903as egy undorító felülettel, szerencse hogy vissza lehet állítani a startmenüt. Kékhalálok hetente, hibás frissítések hetente, hang recseg mint az állat...
1909esbe annyi jó, hogy nincs kékhalálom de egy bitang f*s
És a W7-es gépeket erőszakolja rá az MS a W10-et. Nem gondolják hogy nem bugos frissítést és hadverzabáló programoknak kéne futnia a háttérbe akkor talán mindenki frissitene W10-re?
Windows 7 1GB ramot evett a Windows 8(.1) nem érte el a 800MB-ot a W10 meg 2,1GB.
Minek töltse be előre azokat a progikat mit nem használok (Skype office meg ezek). Sokan erre hivatkoznak.
Meg sokan írják felbaszabítja magát a W10 ha nagyteljesítményű progi nyílik meg. Ekkor nyílik meg a játéksáv és a GameDVR xdd
Legjobb mikor a GTA SA-val játszottam és akkor dobja fel a szrjait a Windows.xdd
Aki teheti míg ezek a dolgok nem javulnak, ajánlom maradjon Windows 7-nél és 8-nál. AMD is egy vicc, a Windows 8-at nem támogatja de a nem támogatott 7-et igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!