A Windows 10: A KB4532693 frissítés másoknál is okozott meglepetéseket?
Tegnap frissült a Windows 10 Home rendszerem, és a legnagyobb meglepetésemre nem tudtam bejelentkezni. A bootolásnál úgy nézett ki mintha csak csökkentett módban indult volna. Továbbá nem ismerte föl a bejelentkezési adataimat sem. Továbbá fölülírta a billentyűzet nyelvi beállításait is. Magyar helyett szlovák lett. Tegnap, igaz harmadszori nekifutásra beengedett, de ma már nem. A fájljaimhoz szerencsére nem nyúlt.
A frissítést töröltem, így most minden a helyére került. Viszont fennáll még egy kérdés- a további frissítést elodáztam, márc.- 8-ig. Ha eltelik ez az idő, mitévő legyek, hogy ez a frissítés ne történjen meg?
Idősödő hölgyemény vagyok, kérem a válaszokat ha lehet érthetően leírni. Köszönöm szépen.
Itt is ír róla.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a frissítés már korábban letöltődött a laptopomra, csak féltem telepíteni pont azért, amit olvastam róla. Tegnap aztán rászántam magam, történjen meg aminek meg kell történnie alapon.
Pontoson én is emiatt használok még mindig Windows 7-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!