Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Windows 10: A KB4532693...

A Windows 10: A KB4532693 frissítés másoknál is okozott meglepetéseket?

Figyelt kérdés

Tegnap frissült a Windows 10 Home rendszerem, és a legnagyobb meglepetésemre nem tudtam bejelentkezni. A bootolásnál úgy nézett ki mintha csak csökkentett módban indult volna. Továbbá nem ismerte föl a bejelentkezési adataimat sem. Továbbá fölülírta a billentyűzet nyelvi beállításait is. Magyar helyett szlovák lett. Tegnap, igaz harmadszori nekifutásra beengedett, de ma már nem. A fájljaimhoz szerencsére nem nyúlt.

A frissítést töröltem, így most minden a helyére került. Viszont fennáll még egy kérdés- a további frissítést elodáztam, márc.- 8-ig. Ha eltelik ez az idő, mitévő legyek, hogy ez a frissítés ne történjen meg?

Idősödő hölgyemény vagyok, kérem a válaszokat ha lehet érthetően leírni. Köszönöm szépen.

2020. febr. 18. 18:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

[link]

Nagyjából ez történt nálam is.

2020. febr. 18. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Nálam szerencsére nem volt semmi gond, bár nagy szerencsém lehet, mivel megjelenéstől használom és eddig egyik hiba sem érintett engem :D
2020. febr. 18. 18:45
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

Itt is ír róla.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a frissítés már korábban letöltődött a laptopomra, csak féltem telepíteni pont azért, amit olvastam róla. Tegnap aztán rászántam magam, történjen meg aminek meg kell történnie alapon.

2020. febr. 18. 18:54
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Amíg állandóan ez van a Windows10 frissitésekkel, NEM váltok a Windows7-ről. Van ugyan olyan gépem, amire lehetne, de velem ez a Redmond ne szórakozzon! Nekem munkaeszköz a gép, nem játszani akarok vele. Jó vírusirtó és nincs veszély. Ők meg szórakozzanak azzal, ami velük egy idős!A fene egye meg.
2020. febr. 19. 00:27
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
4-es a 8.1 is jó.
2020. febr. 20. 15:59
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Windows7 Pro Eset Internet Securityval és nincs probléma. Persze a laptopot tavaly ősszel újratelepítettem.
2020. febr. 20. 23:04
 7/13 MolotovPunk ***** válasza:
51%

Pontoson én is emiatt használok még mindig Windows 7-et.

[link]

2020. febr. 21. 17:01
 8/13 MolotovPunk ***** válasza:
51%
Egyébként ha 7-nél újabb rendszert akarsz,ami stabilabb a 10-nél akkor én javasolni tudom neked a Win8.1-et.
2020. febr. 21. 17:03
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként ez a gépem elő volt készitve Windows8.1-re. De aztán Windows7 Prot telepitettem rá. Ha lelassul, akkor még meggondolom.
2020. febr. 22. 00:03
 10/13 MolotovPunk ***** válasza:
Nekem mióta mind két gépemen Windows 7 van azóta szárnyalnak. :) W10-el sok problémám volt,azért is váltottam vissza 7-re.
2020. febr. 22. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!