Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért van hogy folyamatosan...

Miért van hogy folyamatosan más emailcímére küldött emaileket én kapok meg?

Figyelt kérdés
Egy minimális eltérés van az én emailcímem és egy másik között ,viszont én kapom meg az ő emailjeit amiben személyes dolgok vannak.Akkor ezek szerint ő is megkapja az enyéimet??
2020. febr. 13. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

Ha pont (.) vagy pluszjel (+) van egy címben, azt a Google (erről szól a kérdés?) nem veszi figyelembe. Azaz kovacs.janos nevű fiók ugyanaz mint kovacsjanos, vagy kovacs+janos vagy kovacs.j.a.n.o.s. Bár úgy tűnik hogy ez négy különböző e-mail fiók, valójában csak 1 darab, és akármilyen variációs szerint meg lehet címzettként adni, mindig ugyanaz az 1 darab fiók fogja megkapni, ami a Google rendszerében "kovacsjanos" néven értelmezendő. A variációk száma sokféle lehet, viszont egyiket sem lehet egynél többször beregisztrálni, azaz onnantól kezdve hogy a kovacsjanos foglalt, a kovacs.janos vagy kovacs+janos sem regisztrálható be.

Viszont! Ez nem mindig volt így, csak egy idő után vezették be (vagy vezették ki a pontot a címből) a módosítást, így ha előtte volt egy kovacs.janos és egy kovacsjanos nevű fiók is, akkor szívás van. Én pont ugyanezzel küzdök, hogy rendszeresen megkapom a pont nélküli felhasználónak szánt leveleket, mert az én fiókom csak 1 darab pontban különbözik a másiktól.

Két lehetőség merül fel: a másik felhasználó balf...ék, és nem tudja megjegyezni, hogy az ő fiókja egészen más, és tévedésből az enyémet adja meg, vagy pedig az ő fiókja valóban létezik és önálló független fiók pont nélkül, míg az enyém teljesen ugyanaz csak van benne egy pont. Egyszer már leveleztem az egyik ilyen téves üzenetváltás során a másik személy egyik címzettjével, aki azt mondta hogy előfordul nála is ez a keveredés, és rendszeresen megkapja az én leveleimet. Ezt ellenőrizni nem tudom, így kénytelen vagyok elhinni. Ez a Gmail esete, megjegyezem, mivel nem írtad hogy miről van szó.

2020. febr. 13. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen a gmail ben történik ez és nálunk is a "pont" az eltérés

Ezek szerint ő is megkapja az én leveleimet .Ez dühítő

2020. febr. 13. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
63%

Ezért kell akivel csak lehet PGP-vel levelezni..

[link]

2020. febr. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!