Miért van hogy folyamatosan más emailcímére küldött emaileket én kapok meg?
Ha pont (.) vagy pluszjel (+) van egy címben, azt a Google (erről szól a kérdés?) nem veszi figyelembe. Azaz kovacs.janos nevű fiók ugyanaz mint kovacsjanos, vagy kovacs+janos vagy kovacs.j.a.n.o.s. Bár úgy tűnik hogy ez négy különböző e-mail fiók, valójában csak 1 darab, és akármilyen variációs szerint meg lehet címzettként adni, mindig ugyanaz az 1 darab fiók fogja megkapni, ami a Google rendszerében "kovacsjanos" néven értelmezendő. A variációk száma sokféle lehet, viszont egyiket sem lehet egynél többször beregisztrálni, azaz onnantól kezdve hogy a kovacsjanos foglalt, a kovacs.janos vagy kovacs+janos sem regisztrálható be.
Viszont! Ez nem mindig volt így, csak egy idő után vezették be (vagy vezették ki a pontot a címből) a módosítást, így ha előtte volt egy kovacs.janos és egy kovacsjanos nevű fiók is, akkor szívás van. Én pont ugyanezzel küzdök, hogy rendszeresen megkapom a pont nélküli felhasználónak szánt leveleket, mert az én fiókom csak 1 darab pontban különbözik a másiktól.
Két lehetőség merül fel: a másik felhasználó balf...ék, és nem tudja megjegyezni, hogy az ő fiókja egészen más, és tévedésből az enyémet adja meg, vagy pedig az ő fiókja valóban létezik és önálló független fiók pont nélkül, míg az enyém teljesen ugyanaz csak van benne egy pont. Egyszer már leveleztem az egyik ilyen téves üzenetváltás során a másik személy egyik címzettjével, aki azt mondta hogy előfordul nála is ez a keveredés, és rendszeresen megkapja az én leveleimet. Ezt ellenőrizni nem tudom, így kénytelen vagyok elhinni. Ez a Gmail esete, megjegyezem, mivel nem írtad hogy miről van szó.
Igen a gmail ben történik ez és nálunk is a "pont" az eltérés
Ezek szerint ő is megkapja az én leveleimet .Ez dühítő
Ezért kell akivel csak lehet PGP-vel levelezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!