Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusírtót használsz?

Milyen vírusírtót használsz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nálam az eset nod 32 sokáig jo volt!Egyszer csak bekapott egy olyan virust hogy be sem tudtam kapcsolni a gépet.
2010. júl. 30. 05:20
 22/26 anonim válasza:
eset nod szerintem jo!!
2010. júl. 30. 08:26
 23/26 anonim válasza:
A nod 32 a legjobb de nekem is beengedett egy virust később vette észre és kiakarta törölni de egy fontos fájlt törölt le úgyhogy újrakellet tenni a gép windows-át
2010. júl. 30. 09:17
 24/26 Privatnyomozo válasza:

Vipre.

Szerintem a jelenleg szabadon elérhető ( gamestar előfizetőknek havi rendszeres kulcs firssités) legjobb.

2010. júl. 30. 12:00
 25/26 Privatnyomozo válasza:

az elkőző hozzáászólásomból kimaradt valami.

A Vipre mellet szerintem a másik legjobb progi az Xoft SE.

A demot tettem fel a gépemre. Igaz, ez nem távolítja el a férget, csak megmutatja, hogy melyik a fertőzött file és azt manuálisan kell kiirtani. Eddig még nem siklott át egy fölött sem.

A létező víreuskereső mellé érdemes feltenni a demot és lefuttatni. Valószínű, hogy legalább 1 találat lesz.

2010. júl. 30. 12:05
 26/26 anonim válasza:
Nekem Nod32 van immár 7-éve. Persze mint minden vírus irtónál, úgy ennél is vannak hibák. -szerintem nincs tökéletes vírusirtó- hisz legtöbbször a vírus előbb van min a szűrő. Persze ez csak privát gondolat! A lényeg: (a Vírusirtás mellet) hogy ne fogja vissza a gépet! A Nod32 ilyen. csak ajánlani tudom.
2010. júl. 31. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!