Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hard Disk Sentinel szerint a...

Hard Disk Sentinel szerint a kondíció 0% ez mit jelent?

Figyelt kérdés

"Meghibásodás várható - Attribútum: 1 Raw Read Error Rate, Olvasás közben előforduló nem javított hibák száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.

A lemez felületén található 12 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.

A szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.

A lemez felületén található 17 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).

Azonnali merevlemez csere szükséges.

"

Működési idő: 532 nap

Becsült hátralévő élettartam: 0 nap

Fel tudom ezt még tonázni ha valamit törlök, vagy ez alapból a merevlemez végét jelenti? Tudom még így használni a laptopom? (Windows hibaüzenet miatt töltöttem le a hds-t)

2020. jan. 7. 11:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a felesleges kérdésért. Úgy látszik a gépemnek téves riasztása volt. Átmentem Driver boosterrel rajta lefrissített 3 drivert (hálózat, hang, videókártya) és most átment 78%-ra a kondíció. Nem értem, de amíg működik nem is akarom már feszegetni.
2020. jan. 7. 12:07
 2/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Mentsd le róla a fontos adatokat, vegyél egy másik merevlemezt tartalékba.
2020. jan. 7. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Az is kevés, 100 alatt probléma van.

Vegyél újat

2020. jan. 7. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha garanciális még, akkor cseréltesd ki, mert a 78% is kaki, hamarosan valszleg megadja magát az a HDD.

És ments le a fontos adatokat amíg még tudod!

2020. jan. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!