Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Sorozatbarát regisztráció?

Sorozatbarát regisztráció?

Figyelt kérdés

Rámentem ma a sorozatbarát oldalára és csak hibaüzenetet írt ki. Először azt hittem, hogy rossz oldalt nyitottam meg, ezért rámentem a sorozatbarát online-ra. Csak később jöttem rá, hogy pont ez volt a kamuoldal. Beírtam az email címem és megadtam egy jelszót is. Amikor kiírta, hogy sms útján ‘kell’ 2000 ft-os tagsági díjat fizetni rögtön gyanús lett, be is zártam az oldalt és természetesen nem küldtem sms-t. Azóta mindenhol (email, e bank, stb) megváltoztattam a jelszavakat. Szerintetek érdemes lenne az email címet megszűntetni, amit ezen a kamu oldalon megadtam? Vagy így, hogy módosítottam jelszót nem lehet gond?

Előre is köszönöm!

2019. dec. 19. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Legfelljebb sok spam levelet kapsz. De figyelj, hogy tényleg mindenhol meg legyen változtatva.

Törölni a címet veszélyes lenne, mert ha akad valahol egy oldal, ahol a régi volt megadva, és elfelejtetted átírni, akkor kizárhatod magad.

Amúgy valakitől itt gyk-n azt hallottam, hogy a valódi sorozatbarát megszűnt, mert lekapcsolták a hatóságok.

2019. dec. 19. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2019. dec. 19. 20:25
 3/4 xKakashix ***** válasza:
100%

nem szűnt meg, most ideiglenes adatbázisról üzemel, de igen van egy olyan oldal, ahol azt hirdetik, hogy pénzért cserébe tudsz regizni.. az kamu jelentsétek oldalt, mivel az eredetinek az FB oldala megszűnt

eddig is csak meghívóval lehetett regizni, de most inkább nem regiznék amíg nem tiszta minden

2019. dec. 20. 09:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, jelentettem is!
2019. dec. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!