Jó lesz rá a processzor hűtő?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a napokban vettem egy i5-4590-et, és egy asrock b81m alaplapom be is szereltem meg minden viszont a régi hűtőm az nem passzolt rá sehogy sem, viszont ha vennék ideiglenes egy Intel Core gyári hűtőt az rá passzolni és elég lenne neki? Későbbiekben pedig majd vennék egy komolyabb hűtőt, ismerőstől szinte fillérekért tudnám elhozni az Intel gyári hűtőt szerintetek jó lesz egy darabig vele?2019. dec. 10. 13:16
1/6 A kérdező kommentje:
Elírtam az alaplapot Asus H81M-A LGA1150 ez a helyes
2019. dec. 10. 13:19
2/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy ha eddig ezt az alaplapot használtad egy előző procival és arra jó volt a hűtő, akkor ugyanarra az alaplapra másik procival miért nem jó? A procik egyformák. Ha a hűtő jó egy 1150-es alaplapra, akkor bármilyen procit teszel bele, jónak kell lenni rá. Valamit nem jól csináltál a felrakásnál. Ha jól emlékszem, ez az i5-ös proci 84W TDP-s. A gyári hűtő csak nagyon szűken elég rá. Szerintem pénzkidobás helyett kisérletezz még azzal a régi hűtővel. Fel lehet azt rakni.
3/6 A kérdező kommentje:
Teljesen új a processzor illetve az alap :)
2019. dec. 10. 16:45
4/6 anonim válasza:
Előtte milyen foglalatú alaplapod volt?
5/6 A kérdező kommentje:
Foglalmam sincs a nevéről de egy am3+ alaplap volt
2019. dec. 10. 20:44
6/6 anonim válasza:
Ja? Hátakkor ne csodálkozz, hogy nem megy rá az intelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!