Van még esélyem vagy újra kell telepíteni a windowst?
A tegnapi nap folyamán két semmittevés között észrevettem a számítógépem értesítéseinél, hogy a windows defender tűzfal ki van kapcsolva. Nem szoktam kb. soha kikapcsolni úgyhogy furcsálltam. Megpróbáltam visszakapcsolni, de nem engedte egy az alábbi hibakódra hivatkozva ( [link] Erre a hibakódra rá keresve láttam hogy csak engedélyezni kellene (win+r-->services.msc--->win. def. tűzfal-->letiltásról automaticra, aminél az fogadott hogy nem mehetek rá az opcióra: [link]
Az avast vírusirtót használom és egyből gondoltam hogy majd vele letudom, de nem (meg sem engedte nyitni): [link]
Mindezek után már kezdtem aggódni és észrevettem hogy a feladatkezelőt sem tudom megnyitni, kíváncsi voltam a számítógép tétlen esetben produkált teljesítményére (tudomáson szerint az ilyen vírusok (ha arról van szó) általában leterhelik az eszközt miközben semmit nem csinálsz).
[link] (a rendszergazda ? az elvileg én volnék...)
ctrl+alt+del gombok megnyomásával sem szerepel a felsoroltak között a feladatkezelő.
Ezek után gondoltam megpróbálom egy másik vírusirtóval (eset) de az is befuccsolt: [link]
Ötletem sincsen mit tehetnék, minden tanácsot szívesen várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!