Port nyitása panellakásban?
helló mindenki.
az lenne a gondom hogy nem tudok portot nyitni..
panelban lakok így nincs routerem.
próbáltam nyitni a tűzfalban de nemjött össze..
ha valaki tudna segíteni az jólenne mert már elég régóta szenvedek ezzel a dologgal.
hiába nyitottam meg a tűzfalban egy adott portot nem tudtak csatlakozni a gépemhez.
mi lehet a probléma és hogyan lehetne ezt megoldani hogy lehessen nyitni?
ez a pali..miért lenne kamu?
megzavarta az elmédet a meleg?
csak aki ért is hozzá az írjon legközelebb kössz..
Úgy hirtelen nekem sem volt világos,hogy miért lényeges az,hogy panellakásban laksz.Gondolom azért írtad,mert valami központi elosztó van a házban és hozzád csak egy kábel megy és nincs modem.
A torrent aktívvá tétele nekem is sok problémát okoz,néha már ha kikapcsolom a tüzfalat akkor sem jó.
ígyvan ezért lényeges a lakás tipusa.
csak egy kábel jön be és kész..szal nincs olyan eszköz amin tudnák mókuskodni..
de szerintem sokan vannak ilyen problémában.
csak megoldás se ártana már:/(nem költözök)
Megtudhatod mi az igazság, ha kiadod az ipconfig /all parancsot egy parancssori ablakban.
Ha van IP címe az alapértelmezett átjárónak, akkor egyetlen címet külső IP címet használ mindenki, vagyis router -el van szétosztva a net, ha nincs akkor önálló külső IP címed van és ez esetben a hiba nálad van szoftveresen.
Amúgy az IP címek formátumából is lehet következtetni, hogy Internetes ("A" osztályú) vagy helyi hálós ("C" osztályú) IP címed van.
köszi látom te legalább hozzáértő ként válaszoltál:)
nos nekem van alapértelmezett átjáró ip-m.
de most akkor ezt hogy tudom megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!